Як об'їхати: 22 квітня біля Львова перекриють дорогу

Як об'їхати: 22 квітня біля Львова перекриють дорогу. Фото: glavcom.ua.

Як об'їхати: 22 квітня біля Львова перекриють дорогу. Фото: glavcom.ua.

Транспорт та інфраструктура
22 квiтня 2021 09:29

У четвер, 22 квітня, у зв‘язку з проведенням Відкритого командного чемпіонату України в багатоденній гонці на шосе Tour de Lviv region на Львівщині, буде перекрито автошлях Т1425 «Жовква – Зіболки». Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Дорога буде перекрита 22 квітня впродовж чотирьох годин: з 11:30 до 15:30. У цей час автомобілісти та водії громадського транспорту можуть скористатись для об’їзду шляхом М09 «Жовква – Львів».

«Для нас важливо забезпечити повну безпеку учасників, тому потрібно, аби в цей час на трасі не було автомобілів. Традиційно велоперегони супроводжуватимуть поліцейські та медики», – зазначив керівник Управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

У четвер, 22 квітня, у зв‘язку з проведенням Відкритого командного чемпіонату України в багатоденній гонці на шосе Tour de Lviv region на Львівщині, буде перекрито автошлях Т1425 «Жовква – Зіболки».У четвер, 22 квітня, у зв‘язку з проведенням Відкритого командного чемпіонату України в багатоденній гонці на шосе Tour de Lviv region на Львівщині, буде перекрито автошлях Т1425 «Жовква – Зіболки».

Нагадаємо, на Tour de Lviv region  очікують понад дві сотні велосипедистів з різних областей та гостей з Польщі, Іспанії та професійну команду, до складу якої входять громадяни Бельгії та Литви.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах