Де саме: у Львові відкриють нові амбулаторії сімейної медицини

Де саме: у Львові відкриють нові амбулаторії сімейної медицини. Фото: Львівська міськрада (умовне).

Де саме: у Львові відкриють нові амбулаторії сімейної медицини. Фото: Львівська міськрада (умовне).

Транспорт та інфраструктура
22 квiтня 2021 11:27

У 2021 році у Львові відкриють дві нові амбулаторії сімейної медицини. Загалом у місті до кінця року буде вже 22 амбулаторії. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили у міськраді, у 2021 році мерія капітально відремонтує приміщення під облаштування амбулаторії сімейної медицини 1-ї міської клінічної лікарні на вулиці Під Голоском, 22 (на ці видатки заплановано 3 мільйона гривень), а також реконструює приміщення під створення амбулаторії 4-ї міської поліклініки на вулиці Дністерській, 16 (6,5 мільйона гривень).

Додамо, що за останні п'ять років у Львові відкрили 14 нових амбулаторій в різних районах міста. 

Нагадаємо, що наприкінці січня на проспекті Чорновола, 99 у Львові запрацювала сучасна амбулаторія сімейної медицини №4 1-ї міської клінічної лікарні імені Князя Лева. Вона "переїхала" у відремонтоване приміщення колишнього ЖЕКу. Амбулаторія розташована на двох поверхах і має 10 кабінетів: 4 кабінети сімейних лікарів, кабінет акушер-гінеколога та лікаря-стоматолога, реєстратура, кабінет щеплення, процедурний кабінет, денний стаціонар на 2 ліжка, фізіотерапевтичний кабінет, де будуть проводити УВЧ (ультрависокочастотну) терапію, кварц, електрофорез. Загалом тут працює 7 сімейних лікарів, 4 з яких мають вищу категорію, та 16 медичних сестер, 2 молодші медсестри і реєстратор. Загальна площа відремонтованої амбулаторії становить 230 квадратних метрів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах