Дізнайся: коли пільговики знову зможуть їздити у львівському транспорті безкоштовно

Коли пільговики знову зможуть їздити у львівському транспорті безкоштовно. Фото: mobilitylviv.com (умовне)

Коли пільговики знову зможуть їздити у львівському транспорті безкоштовно. Фото: mobilitylviv.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
23 квiтня 2021 14:37

Сьогодні Львів перебуває у червоній зоні. Щоби уберегти людей від можливого інфікування, транспорт у місті перевели у режим спецперевезень, а усі пільги на проїзд – тимчасово скасували. Перший заступник міського голови Андрій Москаленко розповів, коли пільговики знову зможуть їздити у львівському транспорті безкоштовно.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«У Львові у громадському транспорті діє багато пільг на перевезення пасажирів – чи не найбільше в Україні. Оскільки зараз Львів знаходиться у червоній зоні карантину, і у нас більше тисячі ліжко-місць заняті хворими, величезна динаміка поширення вірусу, з метою того, щоб зменшити міграцію людей і врятувати їх же від можливого інфікування, дія цих пільг тимчасово призупинена. Адже усім відомо, що одне з найбільших місць, де відбувається комунікація і є потенційний ризик зараження, - це є громадський транспорт», - пояснив Андрій Москаленко.

За словами Андрія Москаленка, рішення про призупинення дії пільг на проїзд у транспорті є не просто виваженим і законними, а ще й критично необхідним. І як тільки Львів вийде з червоної зони і будуть зняті карантинні обмеження –  всі пільги для проїзду у транспорті будуть відновлені.

Нагадаємо, в Україні продовжили режим надзвичайної ситуації через пандемію COVID-19. Карантин в країні триватиме до 30 червня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах