Є відповідь: коли розпочнуть ремонтувати вулицю Шевченка

Фото: Львівська міськрада.

Фото: Львівська міськрада.

Транспорт та інфраструктура
18 травня 2021 13:04

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, коли розпочнеться ремонт вулиці Тараса Шевченка. Також він зазначив, у скільки обійдуться ремонтні роботи та хто їх виконуватиме. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За словами Андрія Садового, цього року у Львові планують завершити роботи на тих дорогах, де вже розпочата реконструкція чи ремонт. Відтак, вже у травні розпочнуть ремонтувати наступну ділянку вулиці Шевченка.

"Зараз компанія «Онур» береться до наступного етапу робіт по вулиці Шевченка і по вулиці Пилипа Орлика, щоб ми до кінця цього року весь об‘єм робіт завершили... По вулиці Шевченка відбулись вже всі тендерні процедури. Ми плануємо, що у травні роботи будуть відновлені... Об‘єми робіт дуже великі, адже ми повністю міняємо всю інженерію, а це дуже великий плюс до нашого важливого блоку програми 24/7 щодо якості води у Львові. Ми вже хлорування в минуле відкидуємо, у нас вже 68% води дезінфікується лише гіпохлоритом натрію, а до кінця року хлорка повністю піде, але мережі треба міняти», - розповів мер міста Львова.

Як уточнили в комунальному підприємстві «Львівавтодор», проектно-кошторисна документація на реконструкцію вулиці Тараса Шевченка (від Ярослава Мудрого до Залізничної) розроблена 2020 року проектною організацією товариством із обмеженою відповідальністю «Трамдорпроект. Вартість об’єкта після проведення закупівлі – 186,6 мільйона гривень. Переможець тендерних процедур – товариство з обмеженою відповідальністю «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах