Офіційно: названо дату подорожчання проїзду у львівському транспорті

Названо дату подорожчання проїзду у львівському транспорті. Фото: АТП1

Названо дату подорожчання проїзду у львівському транспорті. Фото: АТП1

Транспорт та інфраструктура
21 травня 2021 13:10

У Львівській мерії погодили подорожчання проїзду в громадському транспорті з 7 до 10 гривень. Тобто вартість проїзду зросла на 3 гривні. Нові тарифи вступлять в дію уже з четверга, 27 травня.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Сьогодні виконавчий комітет ухвалив два рішення щодо коригування тарифу на проїзд в громадському транспорті. Згідно з прийнятими рішеннями, нові тарифи вступають в дію з дати їх опублікування, тому це буде з четверга, 27 травня», - розповів начальник управління транспорту Орест Олеськів.

За його словами, у планах міста оновлення транспорту. На жаль, останній тендер по закупівлях був скасований, але таки планують відновити співпрацю. Також у планах закупівля електробусів, адже місто робить акцент на екологічному транспорті.

Зазначимо, пасажири електротранспорту зможуть придбати квитки дешевше. Так, 10 гривень коштуватиме квиток, придбаний у водія, 9 гривень – у кіосках та в «Львівелектротрансі», 8,50 гривні – через QR-коди Privat24, SMS, Bluetooth, термінали самообслуговування IBOX та EasyPay. При цьому разовий квиток для студентів, придбаний у водія, коштуватиме 5 гривень, у кіосках та через смартфон – 4 гривні. Перевезення багажу коштуватиме 8,5 гривні.

Вартість проїзних абонементів для пасажирів трамваїв і тролейбусів залишилась незмінною: місячний проїзний коштує 150 гривень (80 гривень пільговий), туристичний на три дні – 50 гривень, квартальний на 90 днів – 420 гривень, денний – 20 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах