Фестиваль чекає: до Львова курсуватиме Джазовий експрес

До Львова курсуватиме Джазовий експрес. Фото: prolviv.com (умовне)

До Львова курсуватиме Джазовий експрес. Фото: prolviv.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
01 червня 2021 12:31

З нагоди Міжнародного джазового фестивалю «Leopolis Jazz Fest» до Львова курсуватиме спеціальний потяг – Джазовий експрес. Він їздитиме на час проведення музичного заходу, тобто з 24 по 28 червня. Про це повідомили в пресслужбі Укрзалізниці.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Так, на час «Leopolis Jazz Fest» поїзд Інтерсіті+ № 715 сполученням Київ — Львів перетворять на спеціальний «Джазовий експрес». Він вирушає зі столиці о 6:50 ранку й прибуває до Львова о 13:45. Це дозволить меломанам встигнути заселитися до готелю, трохи відпочити, погуляти містом, випити кави та встигнути на вечірні концерти.

А головною родзинкою «Джазового експресу» стане музичний супровід – у вагонах лунатимуть відомі джазові композиції, що подарують пасажирам хоч маленьку частину атмосфери фестивалю.   

Загалом дістатися до Львова в дні проведення «Leopolis Jazz Fest» можна буде будь-яким з близько 40 потягів, які прямують і з міст-мільйонників (Одеси, Дніпра, Харкова, Запоріжжя), і з менших (Бахмута, Бердянська, Рівного, Лисичанська, Кременчука та інших).

Нагадаємо, анонсовано концертну програму Міжнародного джазового фестивалю «Leopolis Jazz Fest», який розпочнеться 24 червня і триватиме по 28 червня включно.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах