Схема: на перехресті Чорновола - Під Дубом обмежать рух

у Львові обмежать рух на перехресті проспект Чорновола та вулиця Під Дубом. Фото: pinterest.com

у Львові обмежать рух на перехресті проспект Чорновола та вулиця Під Дубом. Фото: pinterest.com

Транспорт та інфраструктура
11 червня 2021 16:10

З понеділка, 14 червня, у Львові обмежать рух на перехресті проспект Чорновола та вулиця Під Дубом. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, рух транспорту буде обмежено з 8:00 14 червня і до 22:00 23 липня.

За інформацією Галицької райадміністрації, перехрестя Чорновола - Під Дубом доволі складне. Видимість для автотранспорту на цьому перехресті обмежена, а пропускна можливість тротуару є низькою. Тому було прийнято рішення провести реконструкцію перехрестя, в результаті якої буде випрямлена траєкторія руху транспорту. Тобто планують посунути тротуар і розширити проїжджу частину.

Фото: міська рада ЛьвоваФото: міська рада Львова

На рух громадського транспорту роботи з реконструкції перехрестя не вплинуть, зміни у схемі руху транспорту не передбачається. Можливі ситуативні обмеження, або перекриття однієї зі смуг для руху транспорту.

Нагадаємо, у Львові змінять схему організації дорожнього руху на перехрестях вулиць Джерельна – Хімічна – Єрошенка – Під Дубом. Це має розвантажити їх та зробити безпечнішими. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах