У Львівській області обмежили рух вантажівок: де перечекати спеку

У Львівській області обмежили рух вантажівок: де перечекати спеку.

У Львівській області обмежили рух вантажівок: де перечекати спеку.

Транспорт та інфраструктура
22 червня 2021 15:33

Через спеку на Львівщині обмежили рух транспорту. Коли температура повітря піднімається до 28 градусів і вище, вантажівки масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн не можуть їздити в денну пору, адже це шкодить дорожньому покриттю. Обмеження почали діяти з вівторка, 22 червня. Читайте всі львівські новини за сьогодні.

Як повідомили у Патрульній поліції Львівщини, обмеження у русі вантажівок стосується доріг загального користування.

«Обмеження не стосуються транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій», – нагадали у патрульній поліції Львова.

Порушників штрафуватимуть патрульні інспектори.

Перечекати спеку на Львівщині водії вантажівок можуть на спеціальних майданчиках. Їх облаштували на трасах Київ – Чоп, Львів – Краковець, Тернопіль – Львів – Рава-Руська, об’їзній Львова та на інших локаціях. 

У Львівській області обмежили рух вантажівок: де перечекати спекуУ Львівській області обмежили рух вантажівок: де перечекати спеку

Додамо, що коли температура повітря піднімається до 28 градусів і вище, вантажівки масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн не можуть їздити в денну пору, адже це шкодить дорожньому покриттю. Станом на 12.35 на Львівщині зафіксували 28 градусів тепла. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах