Мрії здійснюються: у деяких львівських маршрутках запрацювали кондиціонери

У деяких львівських маршрутках запрацювали кондиціонери. Фото: lordcar

У деяких львівських маршрутках запрацювали кондиціонери. Фото: lordcar

Транспорт та інфраструктура
23 червня 2021 12:04

В автобусах №53, які курсують за маршрутом проспект Червоної Калини – вулиця Богдана Хмельницького у Львові, запрацювали кондиціонери салону. Тож тепер поїздки в громадському транспорті у літню спеку стануть комфортнішими. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у компанії перевізника «Успіх БМ», автоматична система клімат-контролю салону працює у десяти нових автобусах MERCEDES-BENZ EVOBUS O530 CITARO. До кінця місяця планують запустити ще два таких автобуси.

«Завдяки зміні економічних показників нашому підприємству вдалось взяти кредитні зобов’язання на придбання дванадцяти автобусів замість чотирьох. Минулого тижня у зв’язку із підняттям температури ми запустили кондиціонер в наших автобусах, щоб пасажирам було комфортно пересуватись. Перед цим фахівці провели всі регламентні роботи щодо запуску системи клімат-контроль», - розповів директор компанії «УСПІХ БМ» Юрій Мельник.

У компанії перевізника також зазначили, що автобуси MERCEDES-BENZ EVOBUS O530 CITARO мають екологічний мотор класу Євро-5, обладнані системами ABS, ASR, EBS, опускання/підйому кузова автобуса підчас посадки пасажирів. Окрім цього, салон автобуса обладнаний простором для дитячих та інвалідних візків, відеонаглядом салону.

Нагадаємо, у львівських школах розпочалися літні канікули. Тож з 17 червня учням потрібно оплачувати проїзд у міських автобусах. А ось проїзд в електротранспорті Львова для школярів безкоштовний протягом усього року.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах