Водіям до уваги: у Личаківському районі Львова на два тижні перекрили вулицю

Водіям до уваги: у Личаківському районі Львова на два тижні перекрили вулицю. Фото: Варта 1.

Водіям до уваги: у Личаківському районі Львова на два тижні перекрили вулицю. Фото: Варта 1.

Транспорт та інфраструктура
30 червня 2021 15:27

Частина вулиці Винниченка у Львові стане непроїзною. Дорогу перекриють через ремонтні роботи. Для водіїв вулиця буде недоступна на ділянці від Лисенка до Кривоноса. Читайте всі новини Львова.

Як повідомили у "Гарячій лінії міста Львова", частина вулиці Винниченка буде непроїзною два тижні. Через ремонти вулиця перекрита на ділянці від вулиці Лисенка до вулиці Кривоноса.

Під час нещодавньої бурі у Львові на Винниченка виявили значне пошкодження 200-літнього каналізаційного колектора, який пролягає на глибині 9,5 метра. Зараз тривають роботи із стабілізації ситуації та відводом стічної води.

«Фактично, він склався та не працює, тому є загроза, що вода може не сходити з вул. Кривоноса і може бути підтоплення на вул. Винниченка. Фактично, по діаметру орієнтовно 4 м асфальт не мав основи, оскільки ґрунт вимило. Тому була небезпека, адже там їздить транспорт, до того ж важливо, щоб під час зливи не прогресувало вимивання ґрунту, яке там зараз є», – пояснила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Нагадаємо, що 25 червня Львів накрила сильна буря. Вітер повалив дерева, бетонні стовпи, рекламні конструкції, позривав дахи з будинків.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах