Автомобільне пекло на Личаківській: хто винен і скільки це триватиме

Автомобільне пекло на Личаківській: хто винен і скільки це триватиме. Фото: Андрій Андрух

Автомобільне пекло на Личаківській: хто винен і скільки це триватиме. Фото: Андрій Андрух

Транспорт та інфраструктура
05 липня 2021 10:03

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, чому вулиця Личаківська вже кілька діб поспіль завмирає у заторах. А також про те, коли ця неприємна ситуація зміниться. За його словами, у заторах на Личаківській у першу чергу винні столітні колектори.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM» міський голова Львова розповів, чому на Личаківський побільшало автомобілів і доки це триватиме.

«Є дві проблеми, через які вулиця Личаківська зараз більш закоркована, ніж зазвичай. Перше – це ремонт аварійного колектор на вулиці Лісній. Сам ремонт вже завершено, але від завтра мають розпочати брукування частини вулиці, де міняли колектор. Друга причина – аварійний колектор на вулиці Винниченка. Там роботи будуть тривати ще мінімум два тижні. Саме тому ми вул. Кривоноса зробили проїзною в обидві сторони. Я сам був подивований цією вулицею, адже колектори, які сходяться в камеру, там були збудовані ще 100 років тому. Від газової корозії ця камера була просто знищена, впала у прірву, тому ми зараз все екстрено ремонтуємо і скоро все знову буде гаразд»,  – розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, що наприкінці червня після чергової бурі у центрі Львова серед дороги утворилося провалля – провалився столітній колектор. Через це тимчасово змінили організацію дорожнього руху. Тривають роботи із стабілізації ситуації із колектором та відводом стічної води з району вулиць Кривоноса-Винниченка. Відповідно вулиця Винниченка перекрита для руху автомобілів від вулиці Кривоноса до Лисенка. А на Личаківській – постійно затори.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах