Розклад: зі Львова відновили низку авіарейсів

Чотири авіакомпанії відновили низку рейсів зі Львова. Фото: pexels.com

Чотири авіакомпанії відновили низку рейсів зі Львова. Фото: pexels.com

Транспорт та інфраструктура
13 липня 2021 11:22

Чотири авіакомпанії відновили низку рейсів зі Львова. Йдеться про авіаперевізників «Lufthansa», «AirBaltic», МАУ та «Austrian Airline». Читайте новини Львова на VG Львів.

В управлінні транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації повідомили, що «Lufthansa» розпочала виконувати нічні рейси до Франкфурта по понеділках, середах та п'ятницях. З 18 липня рейси виконуватимуться по вівторках, п'ятницях та неділях. Приліт у Львів - 00:45, виліт зі Львова - 04:05.

«AirBaltic» відновила виконання рейсів до Риги. Рейси виконуватимуться двічі на тиждень, по п'ятницях та неділях. Приліт у Львів - 01:00, виліт зі Львова - 04:55.

МАУ відновила рейси за маршрутом Львів - Тель-Авів. Виліт зі Львова по четвергах та неділях о 19:20 (19:10), а з Тель-Авіва рейси прибуватимуть по понеділках та п'ятницях о 03:10 (02:55).

«Austrian Airline» розпочала виконання нічних рейсів до Відня. Дні виконання - понеділок, середа, п'ятниця, а з 2 вересня - вівторок, четвер, субота. Приліт у Львів - 01:30, виліт зі Львова - 05:30.

Рейси до Турина та Пафоса відкрила авіакомпанія «Rayanair». За маршрутом Турин-Львів польоти здійснюватимуться двічі на тиждень: по понеділках і п'ятницях. У понеділок приліт у Львів о 18:45, а виліт до Турина - 19:10. З 19 липня: приліт - 13:15, виліт - 13:50. У п'ятницю літак прилітатиме о 13:15, а летітиме до Турина о 13:40.

Рейси до Пафоса виконуватимуться по понеділках та п'ятницях.

Нагадаємо, зі Львова до сонячної столиці і найбільшого міста Албанії можна буде долетіти прямим авіарейсом від української компанії SkyUp.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах