Зацікавилися забудовники: Андрій Садовий розповів, що буде з Львівським автобусним заводом

Зацікавилися забудовники: Андрій Садовий розповів, що буде з Львівським автобусним заводом. Фото: explorer.lviv.ua

Зацікавилися забудовники: Андрій Садовий розповів, що буде з Львівським автобусним заводом. Фото: explorer.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
06 липня 2021 17:50

У понеділок, 5 липня, завершився аукціон із продажу частини заборгованості Львівського автобусного заводу. Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, що буде з заводом далі.

За словами мера Львова, аукціон із продажу частини заборгованості автобусного заводу стосувався лише невеликої частину приміщень, які перебували під заставою. Після купівлі й решти заборгованостей на території заводу має бути відновлене промислове виробництво.

«Бачимо різку зацікавленість до аукціону зі сторони будівельних компаній. Доводжу до відома потенційних інвесторів, що на території заводу потрібно відновити промислове виробництво. Про жодну житлову забудову мова йти не може! Це позиція громади міста. Ми не дозволимо змінити цільове призначення земельних ділянок. Вже маємо добрий досвід із продажем колонії на Сихові і хочемо закріпити цей результат. Львову потрібні високооплачувані робочі місця. У нас є потенціал для машинобудування. Трамваї, тролейбуси, електромобілі — це те, що Львів може виготовляти для України та всього світу», – заявив Андрій Садовий.

Нагадаємо, що у мережі показали, який вигляд має  колишній транспортний гігант, який раніше забезпечував сотні людей роботою – Львівський автобусний завод. На території навіть знайшли невеличке кладовище автобусів місцевого виробника.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах