На львівську виправну колонію чекають великі зміни: що там буде

На львівську виправну колонію чекають великі зміни: що там буде. Фото: Zik.ua

На львівську виправну колонію чекають великі зміни: що там буде. Фото: Zik.ua

Транспорт та інфраструктура
19 липня 2021 16:59

SoftServe став власником території колишньої виправної колонії №48, на якій збудує креативний кампус. За кілька років тут з'являться такі об'єкти, як: сучасні офіси, приміщення корпоративного університету, конференц-зали та виставкові площі, Музей науки та технологій, англомовні школа та дитсадок, житлові об’єкти, громадський простір з зеленою зоною.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

SoftServe має намір спорудити на ділянці в 10 гектарів масштабний креативний кампус, що стане великою трансформацією як території, так і цілого району міста, а також матиме великий вплив на розвиток ІТ-індустрії в регіоні.

"Простір, що тут постане, створюватиметься не лише для нашої компанії. Перш за все, це буде об’єкт для міста та львів’ян – креативний кампус з футуристичною архітектурою, громадським простором та освітнім наповненням. Ми дуже хочемо масштабно змінити цей район, запустивши спільний діалог з владою та нашими сусідами, якими є УКУ та ринок «Шувар», аби почати створювати Львів майбутнього вже сьогодні", – зазначив  співзасновник та член Ради директорів SoftServe Олег Денис.

За попередніми планами кампус SoftServe міститиме: сучасні офіси; приміщення корпоративного університету; конференц-зали та виставкові площі; Музей науки та технологій; англомовні школа та дитсадок; житлові об’єкти;  громадський простір з зеленою зоною.

Розпочати роботу над проєктом планують вже наступного року. За попередніми оцінками, його реалізація триватиме 5-6 років. Обсяг інвестицій у проєкт перевищить 100 мільйонів доларів.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах