З лазанками на палубі: у львівському парку встановлять великий корабель

З лазанками на палубі: у львівському парку встановлять великий корабель. Фото: depositphotos.

З лазанками на палубі: у львівському парку встановлять великий корабель. Фото: depositphotos.

Транспорт та інфраструктура
21 липня 2021 15:55

Цьогоріч у Замарстинівському парку у Львові облаштовуватимуть нові незвичайні об’єкти дитячого дозвілля. Тут планують створити одразу декілька дитячих спортивно-ігрових зон. Одна з них матиме форму дерев'яного корабля. Читайте всі новини Львова.

Як зазначають у департаменті містобудування, серед ігрових елементів буде балансир, лабіринт, три види гойдалок, з-поміж них – канатна, а також гойдалка з гніздами-кошиками та драбинкою, лазанка, бізіборди тощо. 

"Одну із лазанок облаштують на палубі дерев’яного корабля. Це буде матча, на яку кріпитимуться паруси у формі лазанки. Її висота сягатиме кількох метрів", – інформують у департаменті містобудування.

У львівському парку з'явиться дерев’янний корабель із лазанками на палубі. Фото: Роман БалукУ львівському парку з'явиться дерев’янний корабель із лазанками на палубі. Фото: Роман Балук

Дитячі екомайданчики у Замарстинівському виготовлять з акації – найкращого матеріалу для таких забав, канатів, ланцюгів та кріплень. Наразі ж у парку є освітлення, завершують облаштування частини доріжок.

Нагадаємо, що у Львові створять п’ять нових скверів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах