Прощавайте, ями: які дороги ремонтуватимуть у Львові у 2021 та 2022 роках

Прощавайте, ями: які дороги ремонтуватимуть у Львові у 2021 та 2022 роках. Фото: Роман Балук (умовне)

Прощавайте, ями: які дороги ремонтуватимуть у Львові у 2021 та 2022 роках. Фото: Роман Балук (умовне)

Транспорт та інфраструктура
26 липня 2021 16:30

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, які дороги ремонтуватимуть у місті у 2021 році та в найближчі роки. Відтак, цього року планується завершити роботи на тих об`єктах, які вже розпочаті. Серед важливих об'єктів на 2022 рік – Залізнична, Грінченка, Мазепи, Топольна.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За словами Андрія Садового, одразу опісля завершення ремонту на вулиці Богдана Хмельницького, всі сили будуть скеровані на такі вулиці, як: Шевченка, Бандери, Пекарську, Орлика.

"Всі інші ремонти по дорогах ми робимо відповідно до графіків. Завдання – до кінця року завершити усі ремонти доріг", – розповів мер Львова.

Також, за словами Садового, вже є проект на ремонт вулиць Грінченка, Мазепи та Топольної. Але ці вулиці ремонтуватимуть вже у 2022 році.

"Все одночасно робити не будемо, завершимо ці об‘єкти і перейдемо до наступних", – зауважив Садовий, зазначивши, що після завершення робіт на вулиці Богдана Хмельницького, компанія "Онур" збільшить об‘єми робіт на Шевченка.

Нагадаємо, що мер Львова Андрій Садовий розповів, коли для проїзду транспорту відкриють вулицю Винниченка, де на початку липня утворилось провалля. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах