Працюють цілодобово: коли відкриють реконструйовану вулицю Богдана Хмельницького

Працюють цілодобово: коли відкриють вулицю Богдана Хмельницького у Львові. Фото: Львівська міська рада.

Працюють цілодобово: коли відкриють вулицю Богдана Хмельницького у Львові. Фото: Львівська міська рада.

Транспорт та інфраструктура
28 липня 2021 17:04

У Львівські міській раді розповіли, коли відкриють вулицю Богдана Хмельницького. Ремонтні роботи тут тривають з 8 травня 2020 року. залишилося зовсім небагато.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«По вулиці Богдана Хмельницького ми вже бачимо фінал робіт. У перших числах серпня відкриємо її для проїзду. За ці роботи ми ще не заплатили – коли все буде зроблено ідеально, тоді компанія отримає кошти. Залишається прокласти останній шар асфальту. Якщо будуть якісь відхилення від проекту, то компанія буде переробляти це за свій кошт», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий. 

На ділянці від кільця на Липинського до Кукурудзяної вже нанесли два шари асфальту. Зараз на кільці завершуються роботи із влаштування острівців безпеки та готуються до асфальтування головного кільця.

«У нас вже завершальний етап ремонту вул. Б. Хмельницького. Залишається на окремих ділянках нанести третій шар асфальту і частково прокласти хідники. На вихідних будемо асфальтувати кільце на вул. Липинського. Підрядник налаштований працювати цілодобово і вже виконав підготовчі роботи», – розповіла директорка «Львівавтодору» Оксана Єстеферова.

Як раніше повідомляли у Львівській міській раді, внаслідок реконструкції вулиці Богдана Хмельницького, будуть покращені транспортно-експлуатаційні показники, підвищиться безпека дорожнього руху, покращиться благоустрій території вздовж вулиці та велосипедна інфраструктура. Також передбачається влаштування автомобільних стоянок, створення умов для комфортного руху пішоходів та людей з обмеженими фізичними можливостями.

Загальна вартість виконання робіт – 175,4 мільйона гривень.

Нагадаємо, що вихідних, 31 липня-1 серпня, на кільці вулиць Богдана Хмельницького - Липинського - Кукурудзяна перекриють рух транспорту у зв’язку з ремонтом. Автобуси курсуватимуть зі змінами.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах