Буде робота: німецька компанія хоче відкрити виробництво у Львові

Буде робота: німецька компанія хоче відкрити виробництво у Львові. Фото: Олександр Мазуренко

Буде робота: німецька компанія хоче відкрити виробництво у Львові. Фото: Олександр Мазуренко

Транспорт та інфраструктура
03 серпня 2021 11:35

Німецька компанія Eberspächer хоче відкрити виробництво у Львові. Мерія вже представила підприємцям земельні ділянки, які можуть їм підійти у межах міста. Читайте всі новини Львова

Як розповів міський голова Львова розповів Андрій Садовий, представникам компанії Eberspächer запропонували дві локації. Перша – це індустріальний парк в районі Рясне-2, територія, яка має відповідний статус.

"Нещодавно президент озвучив рішення про плани максимально надавати пільги для інвесторів, які розміщують свої виробництва в індустріальних парках. Йдеться про податок на прибуток і навіть звільнення від ПДВ. Принцип роботи індустріальних парків такий, що під вас будують необхідні приміщення, в яких ви розміщуєте своє виробництво, і немає жодних проблем", – зазначив Садовий.

Друга локація – це велика промислова територія Сигнівка. Там, де купила територію компанія «Дунапак». Великою територією управляє низка львівських бізнесменів, які також під конкретного замовника готові вибудовувати будь-які конструкції.

"Окрім того, є ще третя опція – купівля вільної земельної ділянки на аукціоні, але це трохи довша процедура. Якщо ви хочете почати виробництво якнайшвидше, то радимо обирати одну з двох локацій, де вам нададуть максимальну підтримку. Ми готові максимально вам допомагати, адже ми зацікавлені в тому, щоб ваше виробництво було у Львові. З точки зору інвестиційної привабливості, то я переконаний, що Львів є містом №1 в нашій країні, враховуючи і політичну ситуацію, і саму атмосферу», – зазначив Андрій Садовий.

Зазначимо, що група компаній Eberspächer зі штаб-квартирою в місті Есслінген-ам-Неккар, Німеччина – приватне сімейне підприємство, яке є міжнародним постачальником автомобілів із 80 пунктами в 28 країнах. Серед клієнтів – майже всі великі виробники легкових та комерційних автомобілів. Це один із провідних розробників систем та постачальників вихлопної техніки, обігрівачів автомобілів та систем кондиціонування повітря у всьому світі, також займається автомобільною електронікою для електронних мереж у транспортних засобах.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах