Розвантаж бабусю: на Медової Печери відкриють новий дитсадок

Розвантаж бабусю: на Медової Печери відкриють новий дитсадок. Фото: Роман Балук

Розвантаж бабусю: на Медової Печери відкриють новий дитсадок. Фото: Роман Балук

Транспорт та інфраструктура
12 серпня 2021 16:15

На вулиці Медової Печери у Львові відкриють сучасний дитячий садочок, який не працював понад 20 років. Заклад розрахований на близько 170 місць. Нині тут завершують ремонтні роботи. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, у ремонтні роботи інвестовано 38 мільйонів гривень міського бюджету. За його словами, це не є багато, якби будували з нуля, було би набагато більше.

Новий садок на Медової Печери – це двоповерхове приміщення, площа якого більше 2 тисяч метрів квадратних. Тут будуть групи для дітей, кабінети для медичних працівників, харчоблок, кабінети для обслуговуючого персоналу, підсобні приміщення для кухні. 

«Ми хочемо, щоб на Покрови цей садочок вже працював. Вдалося повністю облаштувати систему опалення, вентиляцію, облаштовані санвузли, пофарбовані стіни. Залишилось покласти підлогу і завершити благоустрій території. Окрім того, зараз ми займаємось придбанням обладнання для харчоблоку та меблів для групових приміщень», – розповіла головна освітянка міста Львова Зоряна Довганик. 

У новому дитячому садку на вулиці Медової Печери, 13, за словами Довганик, буде сім груп. Зокрема, двох груп раннього віку (2-3 роки), двох дошкільних груп для дітей 3-4 років і трьох дошкільних груп (4-5 років). Садочок буде розрахований на майже 170 дітей.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах