Зелені зв’язки: вулицю Хмельницького з'єднають із Знесінням пішим маршрутом

Зелені зв’язки: вулицю Богдана Хмельницького з'єднають із Знесінням пішим маршрутом. Фото: VG Львів (умовне)

Зелені зв’язки: вулицю Богдана Хмельницького з'єднають із Знесінням пішим маршрутом. Фото: VG Львів (умовне)

Транспорт та інфраструктура
25 серпня 2021 12:45

На Личакові у Львові створять зелену лінію для пішохідного зв'язку району. Це буде маршрут, який об'єднає парки, сквери, громадські простори та зелені зони для пішохідного транзиту львів'ян з вулиці Богдана Хмельницького до Знесіння. Концепція спрямована на покращення занедбаних зелених просторів, а також на створення нових зелених зв’язків у місцях розривів загальної структури.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Вулицю Богдана Хмельницького з'єднають із Знесінням пішим маршрутом. Фото: Львівська міська рада. Вулицю Богдана Хмельницького з'єднають із Знесінням пішим маршрутом. Фото: Львівська міська рада.

Авторка проєкту створення зеленої лінії для пішохідного зв'язку у Личаківському районі Ольга Криворучко зазначає, що найближчим часом планується детально дослідити запропонований зелений зв'язок, пройшовши шлях від вулиці Богдана Хмельницького до Знесіння, перевіривши його на зручність, комфортність, неперервність. 

Green links|Зелені зв’язки – це концепція створення зелених зон, які виконуватимуть роль пішохідного транзиту, що поєднує в собі існуючі громадські простори, парки та сквери із пропонованими в єдину мережу. Така концепція спрямована на пошуки і покращення старих, часом занедбаних зелених просторів, а також на створення нових зелених зв’язків у місцях розривів загальної структури. Кінцевим результатом стає ознакування місць-входів у даний зелений зв’язок з допомогою вуличних меблів з дерева, вказівників та озеленення.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах