Які маршрути підсилять: на львівських вулицях побільшає громадського транспорту

Які маршрути підсилять: на львівських вулицях побільшає громадського транспорту. Фото: Андрій Білий.

Які маршрути підсилять: на львівських вулицях побільшає громадського транспорту. Фото: Андрій Білий.

Транспорт та інфраструктура
31 серпня 2021 09:01

З 1 вересня у Львові на міських маршрутах курсуватиме більше транспорту. У першу чергу посилять маршрути, які курсують на вокзал, а також, до вишів та гуртожитків. Також буде відкориговано графіки ранкових і вечірніх рейсів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.


 
Як розповів начальник управління транспорту Львівської міської ради Орест Олеськів, з 1 вересня майже на усіх міських маршрутах зросте кількість транспортних одиниць, відповідно до пасажиропотоку. 

"З 1 вересня транспорт міста переходить на звичайні графіки курсування. Відповідно, зважаючи на збільшення пасажиропотоку, практично на всіх маршрутах буде додано транспортні одиниці. Передбачається, що випуск транспорту зросте на 67 одиниць. Зокрема, буде додано 10 трамваїв, 30 автобусів комунального АТП та 27 - приватних перевізників. Для більшості маршрутів кількість транспорту зросте на 1-2 одиниці", – розповів Олеськів.

Аналогічно, за його словами, будуть відкориговані графіки вечірніх і ранкових рейсів. Зокрема, магістральні маршрути їздитимуть орієнтовно до 22.00, а маршрути, які їдуть зі спальних районів, – до 21.00 – 21.30.

Трамваї ж курсуватимуть до 22.00, деякі навіть до 23.00. Так, найдовше курсуватимуть ті маршрути, які їдуть на вокзал, а також сихівський трамвай №8. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах