Як об’їхати: ще одна ділянка вулиці Шевченка буде перекритою до кінця року

Ще одна ділянка вулиці Шевченка буде перекритою до кінця року. Фото: Роман Балук (умовне)

Ще одна ділянка вулиці Шевченка буде перекритою до кінця року. Фото: Роман Балук (умовне)

Транспорт та інфраструктура
19 вересня 2021 09:09

Вже завтра, 20 вересня, у Львові до кінця року закривають на ремонт ще одну частину вулиці Шевченка. Йдеться про ділянку від вулиці Єрошенка до вулиці Яцкова. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«З понеділка закриваємо ще одну невеличку ділянку дороги від вул. Єрошенка до вул. Яцкова, довжиною 250 м. На ділянці вул. Шевченка від вул. Залізничної до вул. Єрошенка вже закінчили роботи з заміни комунікацій та розпочинатимуть поверхневі роботи. Тож на ділянці до вул. Яцкова будуть відповідно приступати до робіт з заміни інженерних мереж. Таким чином поетапно рухатимемось до вул. Ярослава Мудрого», - пояснив заступник директора ЛКП «Львівавтодор» Євген Калитич.

Так, вулиця Шевченка, на ділянці від вулиці Єрошенка до вулиці Яцкова, буде перекритою від 8:00 завтра, 20 вересня, і до 22:00 31 грудня 2021 року.

Обꞌїзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Ще одна ділянка вулиці Шевченка буде перекритою до кінця року. Схема Львівської міської радиЩе одна ділянка вулиці Шевченка буде перекритою до кінця року. Схема Львівської міської ради

Зазначимо, у червні цього року розпочався ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка, який передбачає проведення ремонтних робіт на ділянці від вул. Залізничної до вул. Ярослава Мудрого. Вартість робіт, які виконує компанія «Онур», складає 186,6 млн грн.

Нагадаємо, у Львові до кінця року перекрили для руху транспорту вулицю Старознесенську. Тож водіям радять планувати свій маршрут заздалегідь, зважаючи на обмеження.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах