Куди завезе: у Львові запустили нову маршрутку

Куди завезе: у Львові запустили нову маршрутку. Фото: Львівська міськрада.

Куди завезе: у Львові запустили нову маршрутку. Фото: Львівська міськрада.

Транспорт та інфраструктура
28 вересня 2021 18:05

З вулиці Під Дубом до села Гряда, що у Львівські міській об'єднаній територіальній громаді, запустили маршрутку.  Поки що автобус №63 їздить у тестовому режимі й не має постійного графіку руху. Читайте всі новини Львова.

Схема маршруту №63: вул. Під Дубом – просп. В. Чорновола – пл. 700-річчя Львова – вул. Замарстинівська – вул. Л. Долинського – вул. Б. Хмельницького – с. Малехів – с. Великі Грибовичі – с. Гряда – с. Воля Гамулецька – с. Гряда – с. Великі Грибовичі – с. Малехів – вул. Б. Хмельницького – вул. Гайдамацька – вул. Замарстинівська – пл. 700-річчя Львова – вул. Під Дубом.

Як розповів заступник начальника управління транспорту Львівської міської ради Олег Партика, укладено тимчасовий договір й оголошено конкурс на визначення перевізника на цьому маршруті. Зараз маршрут обслуговує АТП-1.

«Тільки зараз люди відчули різницю в ціни. Бо якщо раніше вартість умовно проїзду в якийсь населений пункт складала 15 гривень, то зараз тут діє міський тариф – 10 гривень. Також усі мешканці користуються пільгами як у Львові. Раніше в них такого не було», – наголостив Олег Партика.

Нагадаємо, виконком затвердив новий маршрут № 63 ще у квітні. Він має сполучати Львів із селами Воля-Гомулецька та Гряда. Спочатку його не погоджувала поліція, мотивуючи це тим, що цей маршрут заміський і його має погоджувати Львівська обласна адміністрація. Нарешті бюрократичні процедури місту вдалося владнати й автобуси вже виїхали на маршрут.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах