Фото: на одному з львівських перехресть з'явилася незвичайна розмітка

У Львові на перехресті вулиць Горбачевського – Котляревського з’явилася нова розмітка. Фото: tvoemisto.tv

У Львові на перехресті вулиць Горбачевського – Котляревського з’явилася нова розмітка. Фото: tvoemisto.tv

Транспорт та інфраструктура
24 вересня 2021 12:25

У Львові на перехресті вулиць Горбачевського – Котляревського з’явилася нова розмітка. «Вафельнця» означає, що не можна виїжджати на перехрестя, коли великий потік машин і проїхати його не вдасться. Читайте новини Львова на VG Львів.

За словами  члена комісії з безпеки дорожнього руху Львівської міськради Володимира Харчихіна, на практиці для водіїв нічого не зміниться. Розмітка лише позначає межі перехрестя та допомагає фіксувати порушення, пов'язані з неправомірним виїздом транспортних засобів на перехрестя, пише Tvoemisto.tv.

Фото: міськрадаФото: міськрада

Ця розмітка ефективніше спрацьовує, якщо на цих ділянках встановлені камери спостереження, які допомагатимуть фіксувати порушення. Втім у Львові вони лише в проєкті встановлення.

Наразі у Львові така розмітка вже є на чотирьох ділянках. Першу нанесли торік на перехресті вулиць Пасічної та Медової Печери. Також такі ж дорожні розмітки є на перехресті вулиць Колумба – Тракт Глинянський та раніше нанесена на вулиці Кульпарківській.

У Львові на перехресті вулиць Горбачевського – Котляревського з’явилася нова розмітка. Фото: tvoemisto.tvУ Львові на перехресті вулиць Горбачевського – Котляревського з’явилася нова розмітка. Фото: tvoemisto.tv
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах