Ремонт Бандери–Городоцької: у львівському транспорті діятиме пересадковий квиток

На час ремонту Бандери – Городоцької у транспорті діятиме пересадковий квиток. Фото: rivne.media

На час ремонту Бандери – Городоцької у транспорті діятиме пересадковий квиток. Фото: rivne.media

Транспорт та інфраструктура
13 жовтня 2021 11:39

З 14 жовтня перехрестя з вулицею Городоцькою на ділянці від Тобілевича до площі Кропивницького перекриють. У експрес-маршруті та трамваях №1,4 і 6 діятиме пересадковий квиток. Читайте новини Львова на VG Львів.

До завершення ремонтних робіт трамваї №1, №4, №6 курсуватимуть до церкви Анни та у зворотних напрямах.

Для зручності мешканців та гостей міста на час ремонтних робіт з Залізничного вокзалу (пл. Двірцева) до церкви Анни (вул. Захисників України) та у зворотному напрямі курсуватиме експрес-маршрут. Автобуси курсуватимуть з 6:30 до 23:00 з інтервалом 30 хвилин.

У цьому експрес-маршруті та трамваях №1, №4 та №6 діятиме пересадковий квиток.

«Автобусний квиток, придбаний у водія автобуса, матиме спеціальну позначку та буде дійсний, за умови компастування, у трамвайних маршрутах №1, 4 та 6. Відповідно, з трамвайним квитком можна буде пересісти у шатл-бас, не оплачуючи додатково. При посадці у автобус водії вилучатимуть такі трамвайні квитки. Пасажирам, які мають картки на проїзд в електротранспорті, достатньо буде пред’явити їх водію автобуса», — розповів начальник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів.

Нагадаємо, перехрестя буде перекрито для руху транспорту на місяць. Це пов’язано із реконструкцією вулиці Бандери. На час робіт транспорт курсуватиме зі змінами.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах