За незручності — заплатять: перехрестя Городоцької-Бандери ремонтуватимуть цілодобово

Львів'яни отримають компенсацію за цілодобовий ремонт Городоцької-Бандери. Фото: міська рада

Львів'яни отримають компенсацію за цілодобовий ремонт Городоцької-Бандери. Фото: міська рада

Транспорт та інфраструктура
18 жовтня 2021 17:31

Перехрестя вулиць Городоцької та Бандери у Львові ремонтуватимуть цілодобово. За це мешканцям будинків поблизу обіцяють виплачувати компенсацію. Читайте новини Львова за сьогодні.

Як повідомив сьогодні під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий, якою буде компенсація і хто саме її отримає вирішить профільний департамент разом із Залізничною районною адміністрацією.

 «Ми прийняли рішення на комісії, щоби це перехрестя запрацювало чимшвидше. Спочатку говорили про два місяці, потім терміни стиснули до півтора. Можливо, вдасться вкластися в місця чи менше. Це залежить, бо є проєктні рішення, які треба доопрацювати. Часто у Львові чути такі думки, чому не ремонтуємо вулиці ночами? Бо люди відпочивають і телефонують в поліцію. Тепер є можливість працювати цілодобово», – зазначив він.

На цьому перехресті хочуть відпрацювати тестову модель. Можливо такий формат – цілодобових робіт – будуть застосовувати надалі. Нині район з профільним департаментом має дослідити кількість помешкань, які матимуть залежність від шуму, і визначити розмір компенсації.

«Яка це буде сума – одна чи дві – будемо визначати. Рішення прийматиме профільний департамент. Протягом тижня ми це зрозуміємо. Іншого варіанту вже немає», – пояснив Садовий.

Цілодобово роботи на ділянці триватимуть вже від 18 жовтня і до того часу, поки їх повністю не завершать.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах