Де саме: у Залізничному районі побудують багатоповерхівку і садок

У Залізничному районі Львова побудують багатоповерхівку та садок. Фото: pexels.com/@yury-kim

У Залізничному районі Львова побудують багатоповерхівку та садок. Фото: pexels.com/@yury-kim

Транспорт та інфраструктура
04 листопада 2021 09:47

У Залізничному районі Львова на місці шестиквартирного житлового будинку поблизу стадіону «Сільмаш» побудують багатоповерхівку та садок. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

Фахівці розробили детальний план території у районі вулиць Сулими, Городоцької, Окружної, Кондукторської. Ініціатором є ОСББ «Ластівка 8», яке об’єднує 6 квартир житлового будинку і використовує земельну ділянку біля нього. Це будівля колишнього дитсадку від «Львівсільмаш», його перевели у житловий фонд, пише tvoemisto.tv.

Площа будівлі понад 564 метрів квадратних. Станом на сьогодні тут приватизовано шість квартир. Житловий будинок планують звести на місці існуючого будинку ОСББ «Ластівка 8».

Фото: tvoemisto.tvФото: tvoemisto.tv

Садок прибудують до будинку. Будівлю нового дитячого садка планують звести на території сучасного дитсадка «Оленка». Його збудують за кошти забудовника, він буде розрахований на 50 людей.

Згідно з детальним планом території, окрім будівництва планують зменшити ширину вулиці Кондукторської з 15 метрів до 12,5 метрів.

Нагадаємо, на Підзамчому будуватимуть нову дорогу. Вона забезпечить проїзд між вулицею Промисловою та вулицею Богдана Хмельницького.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах