У Львові збудують масштабний урбан-парк

У Львові збудують масштабний урбан-парк

У Львові збудують масштабний урбан-парк Фото: vdng.ua

Транспорт та інфраструктура
19 листопада 2021 17:17

У Львові збудують великий урбан-парк. Це буде відкрита територія зі спортивними майданчиками, скейтпарком та зонами відпочинку у мікрорайоні Погулянка.

Як розповів начальник управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації Роман Калагурський, будівництво такого парку ініціює Офіс Президента. Основну частину проекту фінансуватиме держава, ще частину — Львівська міська рада, пише ZAXID.NET.

Територія для будівництва сягає близько 3 гектарів біля Центру творчості та юнацтва на вулиці Вахнянина, 29 у Львові.

«Ми розглядали декілька варіантів, де збудувати такий урбан-парк, місто запропонувало цю ділянку і ми на ній зупинились. Зараз ще важко говорити, як саме виглядатиме урбан-парк, бо ми лише починаємо замовляти проект. Над майбутнім урбан-парком проходить лінія електропередач, її доведеться перенести. Зараз будемо оголошувати тендер на розроблення ПКД на перенесення цієї лінії і паралельно оголосимо тендер на проектування самого урбан-парку», – зазначив Роман Калагурський.

Збудувати його планують у другій половині 2022 року. Наразі точно невідомо, скільки коштуватиме реалізація цього проекту.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах