Львів'яни зареєстрували петицію про добудову мосту через Наукову і трамвай до Трускавецької

Львів'яни зареєстрували петицію про добудову мосту через Наукову і трамвай до Трускавецької

Львів'яни зареєстрували петицію про добудову мосту через Наукову і трамвай до Трускавецької Фото: zaxid.net

Транспорт та інфраструктура
22 листопада 2021 11:04

Львів’яни зареєстрували петицію, у якій просять добудувати міст через вулицю Наукову із продовженням трамвайної колії до вулиці Трускавецької.

За словами автора петиції Юрія Мамчура, зараз триває загострення проблеми транспортного сполучення Франківського району (вулиці Наукова, Пулюя, Трускавецька) з іншими частинами міста. Він вважає, що потрібно добудувати міст через вулицю Наукову з подальшим продовженням трамвайної колії до вулиці Трускавецької.

«Доцільніть також зумовлена готовністю мосту близько 80%, що суттєво мінімізує виитрати на проект у порівнняні з будь яким альтернативним. Крім того, проходження трамвайної колії по мосту унеможливлює суттєве уповільнення автомобільного руху по вул.Наукова, а також безпеку такого руху, зокрема, для пішоходів та велосипедного транспорту», — йдеться у петиції.

Юрій Мамчур заначив, що мікрорайон активно забудовується житловими багатоповерхівками, а це призведе до кратного навантаження на транспортну інфраструктуру району та міста в близькому майбутньому.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах