Дорогу Львів – Радехів – Луцьк перекрили на два дні

Дорогу Львів – Радехів – Луцьк перекрили на два дні

Дорогу Львів – Радехів – Луцьк перекрили на два дні Фото: unsplash.com

Транспорт та інфраструктура
25 листопада 2021 12:34

У четвер, 25 листопада, і в п'ятницю, 26 листопада, із 8.00 до 19.00 буде обмежено рух транспорту на км 33+044 дороги державного значення Н-17 Львів – Радехів – Луцьк. Обмеження руху пов'язане із монтажем елементів мосту через річку Західний Буг у селі Гайок. Про це повідомила Служба автомобільних доріг Львівщини.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Об'їзд ділянки для легкових і вантажних автомобілів буде здійнюватись за різними схемами.

Так, для легкових транспортних засобів, загальна маса яких менше 5 тонн, об'їзд відбуватиметься дорогою Т-14-10 Броди – Червоноград від Радехова до Червонограда, далі – Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква до міста Великі Мости, О160601 Рава-Руська – Гайок до селища Добротвір та до села Гайок та у зворотному напрямку.

Для вантажних транспортних засобів, загальна маса яких більше 5 тонн, об'їзд відбуватиметься дорогами М-06 Київ – Чоп ділянкою Малі Підліски – Буськ, Т-18-06 Рівне – Млинів – Берестечко – Буськ – Перемишляни ділянкою Буськ – Лопатин, Т-14-10 Броди – Червоноград ділянкою Лопатин – Радехів та у зворотному напрямку.

Дорогу Львів – Радехів  – Луцьк перекрили на два дніДорогу Львів – Радехів – Луцьк перекрили на два дні Фото: facebook.com/Служба автомобільних доріг у Львівській області

Нагадаємо, що у Львові запрацюють ще ще дві камери автофіксації порушень правил дорожнього руху. З'являться вони на проспекті Святого Івана Павла ІІ та на вулиці Княгині Ольги. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах