Апарт-комплекс LemCity у Львові, де продають квартири, виявився складами

Апарт-комплекс LemCity у Львові, де продають квартири, виявився складами

Апарт-комплекс LemCity у Львові, де продають квартири, виявився складами Фото: zaxid.net

Транспорт та інфраструктура
29 листопада 2021 18:02

Мерія попередила про незаконний багатоповерховий будинок, який зводять на вулиці Городницькій у Львові. Забудовник отримав дозвіл на будівництво чотириповерхової виробничо-складської будівлі у Шевченківському районі міста, але насправді збудував там п'ятиповерховий багатоквартирний дім, в якому тепер продає житло.

Як розповів заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач, ТзОВ «Юнітек» у 2018 році отримало містобудівні умови і обмеження на реконструкцію будинку вулиці Городницькій, 47 під виробничо-складську будівлю. Після реконструкція будівля не мала перевищувати чотири поверхи. Втім, нині забудовник продає площі в будинку під житло, не маючи на це дозволів.

Так, за його словами, виробничо-складська будівля тепер має назву «апарт-комплекс LemCity» і тут продають 1,2 та 3-кімнатні апартаменти.

«Міська інспекція ДАБК уже зафіксувала, що на об'єкті проведені бетонні роботи з будівництва п'ятого поверху. Навіть більше – ТзОВ на одному із сайтів розпочала продаж житла в апарт-комплексі, на побудову якого не має жодних дозвільних документів. Тому закликаємо львів’ян бути обачними і не поспішати купувати там квадратних метрів», – розповів Любомир Зубач.

Міська інспекція ДАБК розпочала перевірку будівництва, яка триватиме до 9 грудня. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах