За що найчастіше штрафують міських перевізників у Львові

За що найчастіше штрафують міських перевізників у Львові

За що найчастіше штрафують міських перевізників у Львові Фото: city-adm.lviv.ua/Роман балук

Транспорт та інфраструктура
01 грудня 2021 14:20

У Львові з початку 2021 року міських перевізників оштрафували на понад 770 тисяч гривень. Найчастіші порушення – це випуск на лінію недостатньої кількість автобусів та невиконання вечірніх рейсів, відповідно до розкладу руху. Про це повідомили в управлінні транспорту Львівської міської ради.

Загалом з початку року на львівських автоперевізників складено 457 актів про накладання штрафних санкцій на загальну суму 776 900 гривень. Серед найбільших штрафників – ТзОВ «Фіакр Львів» – 163 акти, та ТзОВ «Міра і К» – 161 акт. Ще 116 порушення зафіксовано у ПАТ «ЛАТП 14630». 11 актів складено на ТзОВ «Успіх БМ» та 6 – на ЛК АТП №1.

Акти складають на основі звітів «Львівавтодору», скарг мешканців та перевірок на маршрутах. Найчастіші порушення – це випуск на лінію недостатньої кількість автобусів та невиконання вечірніх рейсів, відповідно до розкладу руху.

Як розповів начальник управління транспорту Львівської міської ради Орест Олеськів, на сьогодні сплачено тільки 3 штрафи на суму 5100 гривень: 2 – ЛК АТП №1 та 1 – ТзОВ «Успіх БМ». Заборгованість складає 771800 гривень. Відтак, місто звернулось до суду, аби зобов’язати перевізників відшкодувати кошти.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах