У Львові збудують спортивно-розважальний комплекс «Льодова Арена»

У Львові збудують спортивно-розважальний комплекс «Льодова Арена»

У Львові збудують спортивно-розважальний комплекс «Льодова Арена» Фото: pexels.com

Транспорт та інфраструктура
06 грудня 2021 14:18

На території стадіону «Арена Львів» збудують спортивно-розважальний комплекс «Льодова Арена». Це буде зал-трансформер на 5 тисяч місць.

Як повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Бучко, на території комплесу можна буде грати футбол, волейбол, займатися різними видами спорту, пише Tvoemisto.tv.

«Плануємо збудувати зал-трансформер на 5 тисяч місць, де буде не тільки льодова арена, а де можна буде грати футбол, волейбол, займатися різними видами спорту. Зараз на випередження хочемо прийняти рішення щодо виділення коштів на виготовлення ПКД та оголосити тендер. Для того, щоб коли на реалізацію виділять кошти, у нас був готовий проєкт», – розповів Юрій Бучко.

За його словами, проєкт планують реалізувати протягом наступних двох років. Зініціював будівництво Офіс президента. Роботи проводитимуть у межах державної програми повністю за кошти держбюджету.

Як повідомив начальник управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації Роман Калагурський, для облаштування «Льодової Арени» найкращим варіантом стала ділянка на вулиці Стрийській, 199. На сьогодні вона перебуває у постійному користуванні стадіону «Арена Львів».

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах