Штормове попередження: у львівському аеропорту масово затримуються рейси

Штормове попередження: у львівському аеропорту затримуються рейси

Штормове попередження: у львівському аеропорту затримуються рейси Фото: 360tv.ru

Транспорт та інфраструктура
11 грудня 2021 10:09

Через сильний туман у львівському аеропорту затримуються рейси через туман. Станом на ранок суботи, 11 грудня, відомо про затримку шести рейсів трьох авіакомпаній.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Відповідно до онлайн-табло, затримуються рейси Ryanair з Каунаса (мав прибути о 8:55), Кракова (9:10), Неаполя (9:20), рейси SkyUp з Хургади (9:05) і Шарм-ель-Шейха (10:15), а також рейс Turkish Airlines зі Стамбула (9:10).

Відповідно, так само на відліт затримуються рейси Ryanair до Венеції, Кракова та Неаполя.

Додамо, що у львівському аеропорту вже три роки працює ІІ САТ ILS System – навігаційна система, яка дозволяє садити літаки при складих метеорологічних умовах – з вертикальною видимістю від 30 метрів та горизонтальною – від 350 метрів. Втім, сьогодні навіть вона не справляється. 

Нагадаємо, що на 12-13 грудня синоптики прогнозують на Львівщині суттєве погіршення погоди. По всій Україні оголосили штормове попередження. 

За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у зв’язку із проходженням активних атмосферних фронтів від циклону, що зміщується з Балкан на територію України, 12 грудня очікуються значні опади: дощ, мокрий сніг та сніг. По півдню території – сильний мокрий сніг та сніг. Подекуди ожеледь, налипання мокрого снігу. У понеділок, 13 грудня, – значний сніг, на дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер північно-західний, 9 – 14 метрів на секунду, хуртовини. Приріст висоти снігового покриву 15 – 25 сантиметрів. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах