Львівські трамваї і тролейбуси повертаються на вулицю Степана Бандери

Львівські трамваї і тролейбуси повертаються на вулицю Степана Бандери

Львівські трамваї і тролейбуси повертаються на вулицю Степана Бандери Фото: wikipedia.org

Транспорт та інфраструктура
18 грудня 2021 12:48

У суботу, 18 грудня, у другій половині дня вулицю Степана Бандери у Львові відкриють для транспорту. Трамваї і тролейбуси, які раніше курсували цією вулицею, повертаються на звичні маршрути. Про це повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради Олег Забарило.

За його словами, буде відновлено регулярний рух за затвердженими маршрутами трамваїв №№1, 4, 9 та тролейбусів №№22, 29, 30.

Також із 18 грудня відновлять рух за своїми маршрутами і міські автобуси №№ 7, 15, 33, 38, 41 та 43.

Маршрут львівського трамвая №1

«Залізничний вокзал – вул. Ст. Бандери – вул. Дорошенка – вул. Підвальна – Погулянка». На маршруті планується до випуску 7 трамвайних вагонів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 11-12 хвилин.

Маршрут львівського трамвая №4

«Залізничний вокзал – вул. Ст. Бандери – вул. Київська – вул. Вітовського – вул. Стуса – вул. Вернадського». На маршруті планується до випуску 11 трамвайних вагонів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 9 хвилин.

Маршрут львівського трамвая №9

«Залізничний вокзал – вул. Ст. Бандери – вул. Київська – вул. Вітовського – вул. Ів. Франка – вул. Підвальна – вул. Миколайчука». На маршруті планується до випуску 8 трамвайних вагонів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 11 хвилин.

Маршрут львівського тролейбуса №22

«Університет – вул. Ст. Бандери – вул. Героїв УПА – вул. Кульпарківська – вул. Наукова – Автовокзал». На маршруті планується до випуску 12 тролейбусів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 8-10 хвилин.

Маршрут львівського тролейбуса №29

«Університет – вул. Ст. Бандери – вул. Героїв УПА – вул. Любінська – Аеропорт». На маршруті планується до випуску 9 тролейбусів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 7-8 хвилин.

Маршрут львівського тролейбуса №30

Тролейбусний маршрут № 30 — Університет – вул. Ст. Бандери – вул. Героїв УПА – вул. Кульпарківська – вул. Виговського – вул. Ряшівська». На маршруті планується до випуску 5 тролейбусів, з орієнтовним інтервалом (час пік у будні дні) 15 хвилин.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах