До Львова прибув п’ятисекційний трамвай «Електрон»

До Львова прибув п’ятисекційний трамвай «Електрон»

До Львова прибув п’ятисекційний трамвай «Електрон» Фото: facebook.com/concernelectron

Транспорт та інфраструктура
23 грудня 2021 12:10

До Львова привезли п’ятисекційний трамвай «Електрон», який одночасно вміщає 265 пасажирів. Наразі новий трамвай чекає запуску на колію у депо «Львівелектротрансу».

«Сьогодні уночі ще один п`ятисекційний трамвай  «Електрон» прибув у депо  ЛКП «Львівелетротранс». Це вже другий новенький вагон з нової партії трамваїв для Львова», - повідомили на Фейсбук-сторінці Концерн «Електрон».

До Львова прибув п’ятисекційний трамвай «Електрон»До Львова прибув п’ятисекційний трамвай «Електрон» Фото: facebook.com/concernelectron

Перший такий трамвай передали місту на початку грудня цього року. Ще сім трамваїв прибудуть до Львова у червні-липні. Вартість нового п'ятисекційного трамвая становить 1,9 мільйонів доларів. Нові трамваї закуплені за кошти Європейського інвестиційного банку.

П'ятисекційні трамваї курсуватимуть на маршруті №8, що сполучає Сихів із центром Львова. Вибір пояснюють тим, що це найбільш ефективна лінія, вона виділена і тут великий пасажиропотік.

Нагадаємо, на перехресті вулиць Бандери – Антоновича у Львові систематично зупиняються тролейбуси і блокують перехрестя. Це негативно відгукується на мобільності міста, а особливо зранку, коли львів’яни поспішають на роботу чи у інших справа.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах