Львівські школярі зможуть безкоштовно їздити в міському транспорті увесь рік

Львівські школярі зможуть безкоштовно їздити в міському транспорті увесь рік

Львівські школярі зможуть безкоштовно їздити в міському транспорті увесь рік Фото: Кremen.today.

Транспорт та інфраструктура
29 грудня 2021 09:51

Після впровадження е-квитка, через технічні складності, учні з пільговим квитком зможуть безкоштовно їздити в міському транспорті Львова увесь рік. Про це повідомив керівник Департаменту міської мобільності Олег Забарило.

За словами Олега Забарила, школярі не матимуть жодних лімітів щодо кількості поїздок і зможуть користуватися львівським громадським транспортом безкоштовно навіть влітку.

"Учні з електронним квитком зможуть їздити без жодних кількостей поїздок на всі 12 місяців, через те, що нам технічно складно зробити так, щоб літо випадало, тому зробили таким чином", – пояснив Олег Забарило. 

Зазначимо, що нині, відповідно до рішення Львівської міської ради, школярі у Львові мають право на безкоштовний проїзд лише під час навчального року та за умови пред’явлення учнівського квитка.

Додамо, що з З січня 2022 року у Львові планують запустити е-квиток, однак електронна форма оплати проїзду буде працювати в тестовому режимі і лише для пільгових категорій громадян. Це заплановано з метою того, щоб уникнути технічних збоїв та проблем з фінансами. 

Нагадаємо, що 24 грудня Львівська міська рада встановила нові тарифи для пасажирів громадського транспорту на маршрутах у Львівській міській територіальній громаді. Ці зміни необхідні для запровадження електронного квитка. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах