На Личаківській розширили частину дороги

На Личаківській розширили частину дороги

На Личаківській розширили частину дороги Фото: freepik.com

Транспорт та інфраструктура
06 сiчня 2022 11:33

У Львові на вулиці Личаківській розширили частину дороги. Від перехрестя з вулицею Пасічною в сторону автостанції №6 дорога стала на понад 50 метрів ширшою.

Як розповів директор департаменту міської агломерації та вуличної інфраструктури Львівської міськради Олег Забарило, це дає можливість автомобілям, які повертають на Винники швидше повертати праворуч і не створювати затримок у русі для автомобілів, які повертають ліворуч в напрямку центру.

 «Відтак, зараз на перетині вулиць Пасічна-Личаківська автомобілі мають можливість повертати як ліворуч – в напрямку центру, так  і вправо – в напрямку Винник. І, власне, ця смуга, яку ми продовжили, вона дає можливість автомобілям, які повертають праворуч швидше «виходити» з вул. Пасічної і не заважати автомобілям, які повертають ліворуч в сторону центру і скорочувати тривалість перебування на цьому перехресті до виїзду на вул. Личаківську»,- зазначив Олег Забарило.

Окрім цього, планується переносити опори зовнішнього освітлення, які є за маршрутом цієї смуги, і продовжувати її так, як це є передбачено проєктом в напрямі автостанції №6.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах