Українська авіакомпанія на два місяці зупинила всі польоти

Українська авіакомпанія на два місяці зупинила всі польоти

Українська авіакомпанія на два місяці зупинила всі польоти Фото: travelby.pro (умовне)

Транспорт та інфраструктура
16 сiчня 2022 09:14

Нова українська авіакомпанія Air Ocean Airlines тимчасово скасувала всі рейси через затримку із постачанням літаків та планове технічне обслуговування суден. Відновити польоти планують з 15 березня.

«У зв'язку з затримкою постачання повітряних суден та необхідністю проведення планового технічного обслуговування літаків, що експлуатуються в цей час, авіакомпанія вимушена перенести виконання польотів із поновленням починаючи з 15 березня 2022 року», - повідомили 15 січня у пресслужбі авіакомпанії.

Пасажирам, які придбали квитки на сайті авіакомпанії на ці дати автоматично повернуть гроші на картку, якою вони платили за квиток. Або ж пропонують зберегти ці гроші в особистому кабінеті на сайті авіакомпанії та отримати знижку 50% на майбутні рейси.

Довідково. Air Ocean Airlines – українська авіакомпанія, заснована 16 вересня 2020 року. Вона отримала ліцензію на перевезення пасажирів повітряним транспортом 27 жовтня 2021 року.

Нагадаємо, ірландський лоукостер Ryanair зменшив кількість рейсів у зимовому розкладі польотів з України. Загалом авіакомпанія скасувала 7 напрямків з України, з яких 4 – зі Львова.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах