У львівському парку культури демонтують легендарний атракціон

У львівському парку культури демонтують легендарний атракціон

У львівському парку культури демонтують легендарний атракціон Фото: galinfo.com.ua

Транспорт та інфраструктура
17 сiчня 2022 17:00

У Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького списали атракціон «Орбіта», який працює ще з 1986 року. Фахівці вирішили, що 35-річний атракціон не може бути цілком безпечним для відвідувачів.

Відповідне рішення про демонтаж атракціону, який оцінили у майже 55 тисяч гривень, має прийняти виконавчий комітет Львівської міської ради.

«Орбіта» минулого сезону була, але ми списали її у зв’язку з тим, що атракціон працює вже кілька десятків років. Наші техніки прийняли рішення, що він вже не може бути безпечним на 100%», – повідомила речниця Парку культури Ірина Вовк, пише Твоє місто.

Тож наступного сезону, який почнеться приблизно у квітні, «Орбіта» вже не працюватиме. До цього часу у Парку сподіваються відновити роботу автодрому, який наразі ще ремонтують.

У Парку наразі не думали над тим, який саме атракціон можна поставити на місце «Орбіти», адже на це бракує коштів. Однак мріють про велике колесо огляду, на яке ціна зростає щороку.

Зазначимо, що атракціон «Орбіта» – екстремальний радянський атракціон, який розробили ще у 70-х роках, а в експлуатацію ввели у 1986 році.

Нагадаємо, у 2019 році на місці легендарного «Дзвіночка» у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького встановили новий атракціон. Він називається «Летюча машина». Придбали його за мільйон гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах