У центрі Львова зносять частину ринку «Добробут»

У центрі Львова зносять частину ринку «Добробут»

У центрі Львова зносять частину ринку «Добробут» Фото: facebook.com/Соломія Ганущин

Транспорт та інфраструктура
28 сiчня 2022 16:23

В центрі Львова зносять частину ринку «Добробут», який працював тут близько 30 років. Демонтаж довелось розпочати через відсутність орендарів. Що буде на місці знесених павільйонів – наразі невідомо.

«Ще одна історія… Багато працівників тут збагатилися, багато хто втратив здоров'я (бо ж працювати на холоді – ще те випробування). Тут продавали все: від сала до норкових шуб, від справжніх брендових речей і до підробок», – написала дружина екс-голови Львівської обласної ради Соломія Ганущин, опублікувавши світлини демонтажних робіт на території ринку «Добробут», що на вулиці Старій в центрі Львова.

У центрі Львова зносять частину ринку «Добробут»У центрі Львова зносять частину ринку «Добробут» Фото: facebook.com/Соломія Ганущин

Директор ринку «Добробут» Олексій Винник пояснив, що павільйони на верхній частині ринку справді зносять, оскільки вони залишились без орендарів через пандемію. Верхню частину ринку планують зачистити від МАФів, аби відремонтувати загальний навіс, пише Zaxid.net.

Наразі адміністрація ринку не знає, що буде на місці знесених павільйонів. Інша, нижня частина ринку, працює у звичному режимі.

Довідково. Ринок «Добробут» відкрили у центрі Львова в 1990-х роках на ділянці, де планували звести готель. Тоді планувалось, що ринок буде діяти тимчасово, однак до ідеї будівництва готелю так і не повернулись. Зараз ним керує компанія «ЗХД ЦЕНЗ», одноосібний директором і засновником якої є Олексій Винник.

Нагадаємо, у Львові зносять недобудований палац культури ЛАЗу, який «мозолив» львів'янам очі майже пів століття. Раніше планувалося збудувати тут новий торговий центр.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах