Біля Victoria Gardens у Львові побудують торгово-розважальний центр

Біля Victoria Gardens у Львові побудують торгово-розважальний центр

Біля Victoria Gardens у Львові побудують торгово-розважальний центр Фото: pexels.com

Транспорт та інфраструктура
07 лютого 2022 15:18

Біля Victoria Gardens у Львові побудують торгово-розважальний центр. Йдеться про ділянку на вулиці Щирецькій, неподалік від «Нової лінії» та ринку «Південний».

Компанія звернулась до Львівської міської ради про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою на відведення п’яти земельних ділянок на вулиці Щирецькій, 3 і 5 під торгово-розважальний центр з можливістю перевести їх до земель житлової забудови згодом, повідомляє tvoemisto.tv.

Зараз на території майбутнього будівництва розташовані промислові склади. Вона обмежена кварталом присадибної забудови з вулиці Кульпарківської. Йдеться про ділянки – 1,2 гектара і 0,03 гектара на вулиці Щирецькій, 3 і три ділянки на Щирецькій, 5, їх площі 1,2 та 0,2 гектари.

"Дві ділянки передані в постійне користування ТОВ «Прикарпатбуд»: одна для виробничих потреб, друга – під будівництво відпочинково-реабілітаційного комплексу виробничої бази. Ще дві ділянки є в постійному користуванні – ВАТ Фірма «Галбуд» і належать до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони. Ще одна ділянка несформована", — йдеться у пояснювальній записці до ухвали.

Забудовником виступає «Епіцентр К», який має у власності декілька будівель на вулиці Щирецькій. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах