Є відповідь: коли залатають ями на Зеленій, Широкій і Героїв УПА у Львові

Є відповідь: коли залатають ями на Зеленій, Широкій і Героїв УПА у Львові

Є відповідь: коли залатають ями на Зеленій, Широкій і Героїв УПА у Львові Фото: city-adm.lviv.ua/Олександр Мазуренко

Транспорт та інфраструктура
10 лютого 2022 09:58

На вулицях в усіх районах Львова ліквідовують ями на дорогах. Якщо погода сприятиме, протягом трьох тижнів всі критичні вибоїни на дорогах залатають.

В основному вибоїни заливають холодним асфальтом, а коли погода дозволяє застосовують гарячий асфальт.

Коли залатають ями на Зеленій, Широкій і Героїв УПА у ЛьвовіКоли залатають ями на Зеленій, Широкій і Героїв УПА у Львові Фото: city-adm.lviv.ua/Олександр Мазуренко

«Сьогодні погодні умови дозволяють проводити ліквідацію гостроаварійних ям на дорогах міста. Звичайно, що це не ідеальні погодні умови, адже трохи волого у деяких місцях, та ці місця ми підсушуємо. До роботи залучаємо чеську машину, яка розігріває асфальт і дозволяє проводити ліквідацію ям навіть при мінусовій температурі», — розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Олександр Одинець.

Основним каталізатором вибоїн є часте замерзання-розмерзання. Внаслідок таких кліматичних умов і утворюється досить багато пошкоджень на дорожньому полотні.

Коли залатають ями на Зеленій, Широкій і Героїв УПА у ЛьвовіКоли залатають ями на Зеленій, Широкій і Героїв УПА у Львові Фото: city-adm.lviv.ua/Олександр Мазуренко

«В умовах, коли є мінусова температура, ми, на жаль, не можемо організувати масштабні роботи, і тоді працюємо виключно холодним асфальтобетоном. Але, наголошу – це роботи з ліквідації аварійної ямковості. А вже з настанням сприятливих погодних умов приступимо до проведення якісного поточного ремонту дорожнього покриття. Очевидно, що до масштабних робіт зможемо приступити лише з середини березня», — зазначив Олександр Одинець.

Найскладніша ситуація сьогодні на тих вулицях, які не відремонтовані капітально. Йдеться про вулиці Зелену, Героїв УПА, Широку, Городоцьку.

Цього року вже провели роботи з ліквідації ямковості та провели поточний ремонт на площі приблизно 4150 метрів квадратних – це по всьому місту і приєднаних громадах. У грошах це становить приблизно 5,7 мільйонів гривень. Кошти на це передбачені у бюджетах районних адміністрацій.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах