Біля театру Лесі знесли кіоск – хот-догів більше не буде

Біля театру Лесі знесли кіоск – хот-догів більше не буде

Біля театру Лесі знесли кіоск – хот-догів більше не буде Фото: unsplash.com/Josh Pereira

Транспорт та інфраструктура
10 лютого 2022 16:35

Біля Львівського академічного драматичного театр імені Лесі Українки демонтували незаконний МАФ. Колись популярного серед студентів медичного коледжу кіоску з хот-догами та кавою на Городоцькій, 32 більше не буде. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Рішення про демонтаж МАФу виконком Львівської міської ради затвердив ще 24 грудня. Втім, комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління» демонтувало незаконний кіоск Городоцькій, 32 лише зараз.

Біля театру Лесі знесли кіоск – хот-догів більше не будеБіля театру Лесі знесли кіоск – хот-догів більше не буде Фото: facebook.com/Львів. Містобудування

"Кіоск був вилучений із комплексної схеми і останні два роки стояв без дозвільних документів. Власник мав можливість забрати споруду своїми силами, але не зробив цього, тож її демонтували", – йдеться у повідомленні Львівської міської ради.

Нагадаємо, у Львові діяльність тимчасових споруд регулює ухвала «Про здійснення підприємницької діяльності у тимчасових спорудах на території міста Львова». Відповідно до неї, усі тимчасові споруди, які не внесено у комплексу схему і не мають відповідних дозвільних документів, підлягають демонтажу.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах