Коли і де у Львові відкриють American House

Коли і де у Львові відкриють American House

Коли і де у Львові відкриють American House Фото: unsplash.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
11 лютого 2022 14:31

У приміщенні Празького банку, що на вулиці Гнатюка, 2 у центрі Львова, відкриють American House. Він має запрацювати уже в травні або на початку червня цього року.

За словами директора America House Lviv Володимира Бєглова, для культурно-освітнього простору орендують другий поверх Празького банку – це понад 160 метрів квадратних. Зараз там працюють дизайнери та архітектори, аби пристосувати це приміщення для America House Lviv. Усе автентичне обіцяють зберегти. Ніяких перебудов не планують, лише змонтують мобільну перегородку, аби відгородити медіа-зону.

В американському домі у Львові буде коворкінг, який трансформуватиметься у лекторій і кінозал, а високі стіни будуть використовувати для експонування фоторобіт, чи творів художників, пише Твоє місто.

«Також буде невелика бібліотека з можливістю читати книжки і актуальну паперову американську пресу. Крім цього, в невеликому окремому приміщенні буде мейкерспейс, місце де люди зможуть проектувати 3D-моделі і друкувати їх на найсучаснішому 3D-принтері в Україні», – розповів Володимир Бєглов.

Відкрити America House у Львові планують у травні або в першій половині червня цього року. Львів стане третім українським містом, де з’явиться Американський дім.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах