Українців закликають демонтувати дорожні вказівники по всій країні

Українців закликають демонтувати дорожні вказівники по всій країні

Українців закликають демонтувати дорожні вказівники по всій країні Фото: facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua

Транспорт та інфраструктура
26 лютого 2022 16:55

«Укравтодор» закликав дорожників та органи місцевої влади демонтувати вказівні дорожні знаки. Пріоритет – знаки з назвами населених пунктів на всій території України. Таким чином планують дезорієнтувати російських окупантів на місцевості.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Демонтуємо дорожні знаки на усіх дорогах країни. Пріоритет – вказівні знаки, назви населених пунктів. У ворога жалюгідний зв‘язок, вони не орієнтуються на місцевості. Давайте допоможемо їм потрапити прямісінько у пекло», – повідомили у пресслужбі «Укравтодору» сьогодні, 26 лютого.

Аналогічне повідомлення також поширив у Генеральному штабі Збройних сил України:

«Аби спантеличити та дезорієнтувати ворога, який незаконно пересувається дорогами України, закликаємо громадян до наступної ініціативи: познімати таблички з номерами і назвами вулиць/міст/сіл у своїх регіонах. Зробімо все можливе для якнайшвидшого очищення України від російського окупанта», - йдеться в повідомленні.

Оновлено. Очільник Львівської Облдержадміністрації Максим Козицький просить поки не демонтувати дорожні знаки.

«Позиція Генерального штабу: українським військовим допоможе, якщо будуть прибрані знаки з НАЗВОЮ населеного пункту на в’їзді і виїзді ТІЛЬКИ у тих областях, де вже відбувається рух окупаційних військ або до яких наближається військова техніка ворога. Всі інші дорожні знаки потрібні. Прошу жителів області та представників ОТГ на місцях НЕ ПРОВОДИТИ на Львівщині поки що жодних демонтажів до наступних вказівок», - написав Максим Козицький.

Нагадаємо, Територіальна оборона Львівської області потребує допомоги: усіх небайдужих просять допомогти у забезпеченні протитанковими їжаками. Про це йдеться у повідомленні Львівської обласної державної адміністрації.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах