Зі Львова скасували частину електричок

Зі Львова скасували частину електричок.

Зі Львова скасували частину електричок. Фото: Юрій Богун

Транспорт та інфраструктура
12 березня 2022 06:30

У зв’язку з залученням транспортних засобів задля допомоги військовим та довезення евакуйованих громадян, у Львівській області скасували обідні електрички. Про це сьогодні, 11 березня, під час брифінгу повідомив керівник управління транспорту та зв’язку Львівської обласної військової адміністрації Степан Рудницький.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Приміські та міжміські автобусні маршрути, а також залізничні перевезення курсують зі зміненим графіком. Прошу мешканців із розумінням поставитись до цього, адже  перевізники залучені до допомоги нашій армії та внутрішньо переміщеним особам. Поруч від Головного вокзалу є приміський залізничний вокзал з якого курсують електрички в напрямках: Трускавця, Східниці, Сколе, Сянок, Стрия, Самбора, Мостиськ. Окрім цього, з приміського вокзалу здійснюються відправлення автобусів в напрямку на Городок, Дрогобич та Пустомити”, - зазначив  Степан Рудницький.

У разі необхідності уточнення інформації щодо графіку руху окремих автобусних маршрутів або поїздів просять звертатися за контактним номером телефону Управління транспорту та зв’язку (096) 232 80 58.

З детальною інформацією про розклад поїздів можна ознайомитись за посиланням або з інформаційного табло та будь-якої каси, які є на території приміського вокзалу.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах