Евакуаційні потяги на Львівщині курсують до семи міст

Евакуаційні потяги на Львівщині курсують до семи міст

Евакуаційні потяги на Львівщині курсують до семи міст Фото: telegraf.com.ua

Транспорт та інфраструктура
11 березня 2022 19:39

Щодня на Львівщину прибуває 30 евакуаційних потягів з міст та селищ, де тривають бойові дії. Щоразу це близько 20-30 тисяч людей. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Протягом останніх двох діб пасажиропотік дещо зменшився. Також вдалося розвантажити головний вокзал Львова завдяки станції "Підзамче".

“Пасажири прибувають або на головний вокзал, або сходять на станції “Підзамче”. Також були вже рейси до вокзалів у Червонограді та Самборі. Інші районній центри, зокрема Стрий та Дрогобич, а також станції у Красному та Золочеві теж готові приймати людей. Ці всі перевезення безкоштовні”, — повідомив сьогодні під час брифінгу начальник управління транспорту та зв’язку Львівської обласної військової адміністрації Степан Рудницький

За його словами, для людей, які приїжджають до Львова і планують їхати за кордон, запустили безкоштовний евакуаційний потяг у Перемишль та Хелм. Також курсує поїзд у Чоп на Закарпатті, де далі можна перетинути кордон.

Також від Головного залізничного вокзалу та усіх інших станцій Львівщини курсують евакуаційні автобуси до пунктів пропуску. Працюють приватні обласні та міжнародні перевізники.

Нагадаємо, евакуаційні потяги, які прибувають у Львів, відтепер зупиняються не лише на Головному залізничному вокзалі, а й на станції «Підзамче». 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах