З львівської площі Ринок на фронт відправили 30 бойових вантажівок

З львівської площі Ринок на фронт відправили 30 бойових вантажівок.

З львівської площі Ринок на фронт відправили 30 бойових вантажівок. Фото: facebook.com/andriy.sadovyi

Транспорт та інфраструктура
28 квiтня 2022 17:25

Сьогодні, 29 квітня, із площі Ринок у Львові на фронт вирушили бойові пікапи та джипи. Це стало можливим завдяки спільному проекту благодійного фонду волонтерського центру «Схід» та підтримки Kyiv School of Economics. Про це повідомив міський голова Львова Львова Андрій Садовий.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З львівської площі Ринок на фронт відправили 30 бойових вантажівок.З львівської площі Ринок на фронт відправили 30 бойових вантажівок. Фото: facebook.com/andriy.sadovyi

«30 бойових автівок виїхали на фронт. #carforvictory – спільна ініціатива волонтерського центру «Схід» за підтримки Kyiv School of Economics та Тимофія Милованова. Хлопці і дівчата з усієї України збирають кошти, шукають за кордоном автомобілі. Львівські майстри приводять їх до ладу, фарбують і разом з волонтерами везуть у гарячі точки. Раніше нашим воїнам вже передали понад 50 бойових пікапів та джипів. І буде ще! Дякуємо за цю роботу! Разом до перемоги!», - зазначив міський голова Львова у Facebook.

У центрі «Схід» та благодійному фонді Kyiv School of Economics наголошують, що кожний автомобіль збільшує боєздатність української армії на фронті.

Автомобілі для захисників України переважно закуповують закордоном, а потім ремонтують та підсилюють на львівських СТО. Передати автівку для потреб армії можуть всі охочі. Втім, найбільша потреба є у пікапах.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах