У Львові та області значно зменшили кількість блокпостів

У Львові та області значно зменшили кількість блокпостів

У Львові та області значно зменшили кількість блокпостів Фото: auto.24tv.ua

Транспорт та інфраструктура
05 травня 2022 13:40

У Львові та області значно скоротили кількість блокпостів на дорогах. Із 18 постів у місті залишать вісім, а в області діятимуть 12 в режимі спостереження.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як розповів перший заступник голови Львівської обласної військової адміністрації  Андрій Годик, відповідно до рішення голови Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, кількість блокпостів у Львівській громаді зменшили з 18 до восьми, а 12 блокпостів в області переведені в режим спостереження. Досі на території Львівщини були облаштовані 30 офіційних блокпостів, повідомляє zaxid.net.

«Рішення прийняте за результатами консультацій з правоохоронцями та військовими. Натомість буде посилено режим патрулювання і відпрацювання за орієнтуванням. Якщо ми подивимось навіть на події вчорашнього дня, корки на тому чи іншому блокпості – це додатковий можливий ризик для життя і здоров’я громадян, які стоять в тих заторах або перебувають у безпосередній близькості до певних стратегічних об’єктів», – сказав Андрій Годик.

Вісім блокпостів, зазначив він, залишать на в’їздах/виїздах у Львові. До кінця цього тижня їх переформатують – інженерні конструкції будуть розширені, аби зменшити затори на дорогах. Також це має сприяти пришвидшенюю руху на дорогах, зокрема, для перевезення гуманітарних вантажів.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах